OM OSS

Om oss

Anna och Niklas Göransson är vi på Långa Längan. Efter mer än 20 år på Längan känner vi oss som "ett" med vår verksamhet.

Vi båda är utbildade inom hotell & restaurang. Niklas startade sin resa i kastrullerna hos Lars Lendrup i anrika Kockska huset. Där skapade han en stabil grund och känslan för det klassiska köket växte fram. Niklas älskar allt som är grunden och rena smaker. Speciellt duktig är han på att sätta fonder och är mycket smaksäker på såser.

Anna har serverat på Nobelmiddagen i Blå hallen och har en naturlig känsla för service. Efter några års arbete i Schweiz blev det ett par vändor på lyxkryssaren Sea Goddess med hela världen som arbetsplats. Även på Grand Hotel i Lund har Anna adderat sin restaurangerfarenhet. För Anna är noggrannhet, helhet och service en självklarhet.

Idag är vi gifta, har tre barn och bor i kommunen. Långa Längan har funnits med i familjen Göranssons liv sedan 90-talet. Vår vision - som vi haft i många år är att skapa möten mellan människor i fin miljö. Att få bidra med service, god mat och dryck ligger oss varmt om hjärtat. Idag är detta vår livsstil. Att skapa minnen för livet för andra betyder mycket